​Reparation af symaskiner

Skal din symaskine repareres, er Gerts Symaskiner det oplagte valg. Vi klarer både service og reparation i Gesten – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Derfor anbefaler vi, at du vælger os til reparation af din symaskine. Er der tale om en hasteopgave, står vi også til rådighed. Vi er fleksible! Du er altid velkommen til at kontakte os.

Reparation af symaskine i Midt Jylland og Fyn.

Vi kan hjælpe med reparation af symaskiner primært i den midterste del af Jylland fra Øst til Vest og en del af Fyn samt fra Christiansfeld i syd til Silkeborg/Herning i nord

Vi kører ugentlige serviceture i området, så hjælpen er altid nær, når det gælder reparation af symaskine. Det betyder, at vi gerne henter og bringer din symaskine efter aftale, mod et mindre gebyr.

Men ring gerne - så finder vi en løsning, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig.

Kontakt os på telefon: 4940 7317, mail: gertssymaskiner@gmail.com eller via formularen nederst på siden, for at høre mere om reparation af symaskiner.

Symaskineservice

Hvad enten man er professionel eller privatperson, er det vigtigt, at symaskinen fungerer optimalt til enhver tid. Det kræver en dygtig samarbejdspartner, som har erfaring inden for symaskineservice, så du er garanteret en fornuftig og holdbar løsning, når behovet opstår.

Såfremt du har behov, kan vi tilbyde lånemaskine, mens vi reparerer.

Høj kvalitet inden for symaskineservice.

Hos Gerts Symaskiner lægger vi vægt på kvalitet fra start til slut, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. 

Kontakt os allerede i dag for at høre mere. Vi glæder os altid til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med symaskineservice.

Kontakt os i dag for spørgsmål omkring din symaskine eller broderimaskine

Har du spørgsmål vedrørende din symaskine, broderimaskine eller overlocker? Så tøv ikke med at kontakte os ved enten at ringe på tlf. 49 40 73 17 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Du er også mere end velkommen til at komme og besøge os på Bækkevej 3, 6621 Gesten

Åbnings tider: Tirsdag kl. 14.00-18.00 og Torsdag kl. 10.00-14.00

samt efter aftale.

Klik her og find vej til os – Vi glæder os til at se dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Gerts symaskiner

Bækkevej 3, 6621 Gesten

Klik her for rutevejledning

CVR: 43336231

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 40 73 17

E-mail: gertssymaskiner@gmail.com

Indhent et tilbud.

åbningstider

Nyrenoveret butik åbner torsdag d. 26. januar kl. 12-20, fredag d. 27, januar kl 12-20 og lørdag d. 28. januar kl. 10-16.

Herefter er butikken åben 

Tirsdage kl. 14.00-18.00 og Torsdage kl. 10.00-14.00 

​samt efter aftale! Så ring gerne - vi finder en løsning!

Telefon og mail besvares alle dage.